Potrebujem nasvet

Milena
Milena Kirn

Milena se že vrsto let ukvarja z gradbenimi aplikacijami v praksi. Svoje znanje nadgrajuje s pogostimi obiski na gradbišču in sprotnim reševanjem težav. Izkušnje in koordinacije tako s projektanti kot z izvajalci so ji dale boljši vpogled in realno sliko, katere aplikacije dobro delujejo tako na papirju kot v praksi.

Image
Jure Lovšin

Jure je po izobrazbi magister inženir stavbarstva. Analitično razmišljanje in pozornost za detajle je izostril v avtomobilski industriji. Zanimajo ga izzivi na področju toplotnega ovoja stavbe in iskanje novih rešitev, zato se vključuje tudi v razvojno raziskovalno delo. Rad se ukvarja tudi z naprednimi računalniškimi metodami in orodji, kot je informacijsko modeliranje zgradb (BIM).

Tanja
Tanja Herr

Tanja je arhitektka, ki zase rada reče, da se ukvarja s “hard core” arhitekturo. Zelene strehe in reševanje detajlov toplotne in hidroizolacije so njena strast. Rada predava in piše članke za strokovne revije, še rajši pa rešuje težave s hitrimi skicami na gradbišču. Svoje znanje in bogate izkušnje s področja gradnje skoraj nič-energijskih stavb pa tudi z veseljem podeli.


Pogosta gradbena vprašanja in odgovori

Na vaša vprašanja odgovarjajo naši strokovnjaki.
Vsak projekt je specifičen, zato se tudi sami posvetujte z našimi strokovnjaki, ki vam bodo natančno svetovali.