Potrebujem nasvet

 


 
Marjeta Vide Lutman

Etka je gradbenica z več kot 30-letnimi izkušnjami na področju celotnega toplotnega stavbnega ovoja. Svoje znanje zna dobro in učinkovito porabiti pri sodobni, skoraj nič energijski gradnji. Njeno neprestano razmišljanje o reševanju gradbenih težav jo je pripeljejo tudi do veliko praktičnih in inovativnih rešitev, ki so postale sestavni del gradnje. Predvsem pa zelo rada deli svoje znanje.

Milena Kirn

Milena se že vrsto let ukvarja z gradbenimi aplikacijami v praksi. Svoje znanje nadgrajuje s pogostimi obiski na gradbišču in sprotnim reševanjem težav. Izkušnje in koordinacije tako s projektanti kot z izvajalci so ji dale boljši vpogled in realno sliko, katere aplikacije dobro delujejo tako na papirju kot v praksi.

Jure Lovšin

Jure je po izobrazbi magister inženir stavbarstva. Analitično razmišljanje in pozornost za detajle je izostril v avtomobilski industriji. Zanimajo ga izzivi na področju toplotnega ovoja stavbe in iskanje novih rešitev, zato se vključuje tudi v razvojno raziskovalno delo. Rad se ukvarja tudi z naprednimi računalniškimi metodami in orodji, kot je informacijsko modeliranje zgradb (BIM).


Pogosta gradbena vprašanja in odgovori

Na vaša vprašanja odgovarjajo naši strokovnjaki


Vsak projekt je specifičen, zato se tudi sami posvetujte z našimi strokovnjaki, ki vam bodo natančno svetovali.